Grup de Consum agroecològic

La Canonja 3 i l’Ateneu Popular La Mina implusem el grup de consum La Bajoca, una cooperativa de productes de proximitat, ecològics i a preus assequibles. Els socis que hi estiguin interessats podran demanar la seva cistella ecològica i recollir-la cada setmana, sense import mínim.

Grup Consum La Canonja  Grup Consum La Canonja 3  Grup Consum agroecològic Ateneu Popular La Mina

Què és el grup de consum La Bajoca?

El Grup de Consum La Bajoca és un conjunt de persones que s’uneixen per facilitar l’adquisició de productes locals i ecològics. L’objectiu és posar en contacte directe el productor amb el consumidor, per tal d’aconseguir un consum més respectuós amb el medi ambient, més just pels productors locals i a la vegada a un cost assequible pels consumidors.

  • Grup autogestionat
  • Productes ecològics
  • Preu just i assequible

grup de consum la bajoca

Com funciona?

Cada setmana les persones que formin part del grup de consum poden demanar a través del web de labajoca.cat els productes que vulguin comprar. La comanda s’ha de fer entre divendres i dilluns (fins les 22h) per tal que el següent dijous estiguin disponibles a l’Ateneu La Mina de La Canonja (de 18h a 19h, aproximadament).

El pagament es realitza per internet mitjançant targeta en el moment de realitzar la compra online.

És possible que algun producte demanat al web no estigui finalment disponible en el moment de la recollida. En aquest cas, es retornaran els diners d’allò que no ha arribat. El mateix dia de la recollida s’actualitzaran els productes i preu total a l’apartat “La meva comanda” del web de La Bajoca.

Hi ha determinats productes que no estan disponibles sempre, sinó que s’activen cada 15 dies o un cop al mes. Cada setmana us anirem informant per correu de les novetats i canvis en els productes.

 

Hi ha alguna quota?

Per formar part del grup de consum és imprescindible ser soci de l’Ateneu Popular La Mina o bé, soci de La Canonja 3 – Poble, Paisatge, Sostenibilitat. Segons les darreres assemblees de La Bajoca i l’Ateneu, les quotes serán les següents:

  • 15€ inicials que només es paguen una vegada a la vida.
  • Adherir-se a l’Ateneu Popular La Mina, amb la quota anual de 60€, o bé adherir-se a La Canonja 3 – Poble, Paisatge, Sostenibilitat amb la quota anual de 60€. També hi ha la possibilitat de fer-se soci d’ambdues entitats, pagant 40 a l’Ateneu i 20€ a La Canonja 3.

 

S’ha de demanar cada setmana?

No és obligatori. Si hi ha alguna setmana que no et va bé demanar cap producte, no hi ha cap problema.

 

Com m’apunto?

Envia’ns un correu a grupdeconsum@lacanonja3.org amb el teu nom i telèfon. Si ho prefereixes, pots fer servir el següent formulari de contacte:

Les teves dades només seran utilitzades per informar-te sobre el grup de consum La Bajoca. Protegim les teves dades mitjançant encritació SSL i mai les cedim a tercers.