Avui, 5 de juny i día del medi ambient, volem mostrar el nostre suport a la Xara de Conservació de la Natura en la seva iniciativa per aconseguir l’aprovació de l’Agencia de la Natura, amb la proposició de llei encara pendent d’aprovació.

Per tant, com a entitat ambiental de La Canonja ens hem adherit al seu manifest per demanar la creació de l’Agència de la Natura com un instrument que ha de servir per fer una transició cap a un model de vida sostenible i una societat justa. Sabem que no es un órgan perfecte i que únicament desplega les competències en medi natural que té actualment el Departament de Territori i Sostenibilitat, però és un órgan necessari.

Per tant, creiem que despres de 15 anys pendents de la seva creació, ja es hora de començar a actuar. La creació de l’Agencia de la natura és un primer pas imprescindible en la protecció de la natura, ara més urgent que mai. Com ja fa temps que anuncien des de fa temps els ecòlegs, protegir la natura és protegir la nostra salut, i com diu en aquest article (lectura que us recomanem) Carles Castell (doctor en Ecologia i investigador del CREAF) “els sistemes naturals ben conservats són la garantia del manteniment dels fràgils equilibris que, quan es trenquen, provoquen pandèmies com l’actual”.

Deixem de prioritzar els interessos econòmics immediats i comencem a pensar d’una vegada en les conseqüències a mig termini dels nostres actes.

Si com a persones individuals voleu signar el manifest, podeu ferho a travès d’aquest formulari:

https://forms.gle/e8eQ649keBcjzG4C6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s