Aquest any, a més, durem a terme un concurs fotogràfic, amb temàtica “Festa Major Sostenible”, basat en la publicació de fotografies que fomentin un model de festa major sostenible, fen un ús responsable dels recursos i una bona gestió dels residus, així com denunciant conductes poc respectuoses amb l’entorn.

Objecte

El concurs fotogràfic, “Festa Major Sostenible”, promogut per La Canonja 3 – Poble, Paisatge i Sostenibilitat, consisteix en la publicació de fotografies que fomentin un model de festa major sostenible, fen un ús responsable dels recursos i una bona gestió dels residus, així com denunciant conductes poc respectuoses amb l’entorn.

Durada i Participació

El concurs de fotos tindrà lloc coincidint amb la Festa Major d’estiu de la Canonja i tindrà lloc del dilluns dia 5 al dilluns dia 19 d’agost de 2019.

Participaran en el concurs les fotografies que es pengin al perfil personal d’Instagram amb l’etiqueta #FestaSostenibleLC3 i que siguin seguidors del perfil @Lacanonja3.

Es pot participar tantes vegades com es vulgui, la participació és gratuïta.

Fotografies

Les fotografies han de ser originals i fetes amb el mòbil durant el període del concurs. Sota de la imatge ha d’haver un títol, preferiblement identificatiu del lloc, acció, motiu..

El motiu de la fotografia pot ser qualsevol relacionat amb la temàtica proposada: Festa Major Sostenible.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #FestaSostenibleLC3 seran públiques al web de La Canonja 3 (lacanonja3.wordpress.com) i a les seves xarxes socials. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per La Canonja 3 en futures campanyes.

Premi

Cistella de productes ecològics i de proximitat del Grup de Consum La Bajoca valorada en 50€.pel guanyador amb jurat i una valorada en 30€ pel premi del públic.

Jurat i veredicte

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 23 d’agost de 2019 i estarà integrat per un fotògraf professional. Es valorarà la originalitat i el missatge de la fotografia, que ajudi a difondre el missatge de fomentar Festes Sostenibles. A part, la fotografia que compti amb més likes un cop publicada a l’Instagram de La Canonja 3 tindrà el premi del vot públic.

La decisió del jurat es definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l’organització abans de les 12h del diumenge 25 d’agost.

La persona guanyadora serà contactada a través d’un missatge a Instagram. El nom també es farà públic a les xarxes de La Canonja 3.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s