Per quarta vegada, La Canonja 3 ha tornat a demanar a la Direcció General de Carreteres que reobri el camí de la Canonja a Vilaseca, al seu pas per la carretera de Bellisens.

Com bé és sabut, aquest camí que forma part del GR-92 que creua tot el litoral català, està bloquejat per una mitjana de formigó quan topa amb la carretera de Bellisens. Aquesta via és de titularitat de la Direcció General de Carreteres del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Amb la remodelació de l’actual Govern de la Generalitat, ha canviat el director general de carreteres, és per aquest motiu que La Canonja 3 ha enviat una carta al director general per posar-lo al dia del conflicte obert i instar-lo a posar-hi solució.

S’ha recordat que es compta amb un informe del Síndic de Greuges que ens dóna la raó i d’un informe emès per l’Ajuntament de la Canonja en el que també es demana que es posi solució al problema.

Esperem que, aquesta vegada, es posi fi a aquest tema amb la construcció d’un pas elevat o bé amb l’adaptació del voral de la carretera a vianants i ciclistes en ambdós sentits de circulació.Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s