Dos anys després de la presentació de la primera queixa referent al fet que el camí de la Canonja a Vila-seca resta tallat per la carretera T-315 (titularitat de la Generalitat de Catalunya), La Canonja 3 ha tornat a presentar una carta al Director General de Carreteres perquè posi solució al conflicte definitivament.

La Canonja 3 ha instat al Director General de Carreteres que acati les indicacions que el Síndic de Greuges li envià l’any 2010 en les que es proposava la construcció d’un pas elevat per a vianants i ciclistes. Així mateix, també se li ha demanat que atengui l’informe que l’Ajuntament de la Canonja feu arribar a aquesta Direcció General demanant també la construcció del pas elevat.

Segons l’opinió de La Canonja 3, la Direcció General de Carreteres pretén obviar aquest problema deixant que passi el temps i considerant que no és un assumpte prioritari. Però des de La Canonja 3 es recorda que mantenint el camí tallat, la Direcció General està incurrint en una falta contra la seguretat de les persones i contra la seguretat en el trànsit. A més a més, cal dir també que aquest camí forma part del sender de Gran Recorregut (GR-92) i no pot ser tallat sense haver facilitat el pas alternatiu mitjançant un pas especial a través de la carretera.

Si en els propers mesos La Canonja 3 no rep una resposta satisfactòria de part de la Direcció General de Carreteres, iniciarà el procediment de denúncia contra aquest ens públic per les raons abans esmentades.

One thought on “La Canonja 3 insisteix en l’obertura del Camí de la Canonja a Vila-seca

  1. Bon dia. Soc veí de Vila-seca. El meu lloc de treball és a l’empresa BASF a la Canonja. Cada dia vaig a la feina amb bicicleta pel camí de Vila-seca a la Canonja (GR92). Creuo la carretera de Bellisens dos cops al dia saltant pel damunt del formigó amb la meva bicicleta. La meva pregunta és si la policia pot posar-me una multa per creuar la carretera. Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s